sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Pekoniin käärityt aurajuusto-kanafileet

Nyt on kyllä sellainen herkku kyseessä, jolloin laihduttajien kannattaa katsoa muualle! Tämä on jokseenkin epäterveellistä mutta niin syntisen hyvää!




Ainekset
6-8 kpl kanafileetä
2 pkt pekonia
Aurajuustoa tai koskenlaskijaa

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen ja voitele uunivuoka.
Nuiji kanafileet leivinpaperin sisällä noin kaksinkertaisiksi. Leikkaa juusto tikun mallisiksi paloiksi (n. 1cm paksuudeltaan 2cm leveydeltään). Jos käytät koskenlaskijaa, suolaa fileet tässä vaiheessa kevyesti. Aurajuuston kanssa suolaa ei tarvita. Lisää myös pippuria.
Aseta juustotikut nuijitun kanafileen keskelle ja rullaa filee tiiviisti. Kääri ympärille pekonia tiukasti niin, että kanafilee pysyy kiinni. Asettele voideltuun uunivuokaan pekonin sauma puoli alaspäin.

Laita kanarullat uuniin 25 minuutin ajaksi.

Halkileikattu valmis kanarulla

Kanarullat on todella täyttäviä, joten tarjoile esim salaatin kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti