Ainekset
6-8 kpl kanafileetä
2 pkt pekonia
Aurajuustoa tai koskenlaskijaa
Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen ja voitele uunivuoka.
Nuiji kanafileet leivinpaperin sisällä noin kaksinkertaisiksi. Leikkaa juusto tikun mallisiksi paloiksi (n. 1cm paksuudeltaan 2cm leveydeltään). Jos käytät koskenlaskijaa, suolaa fileet tässä vaiheessa kevyesti. Aurajuuston kanssa suolaa ei tarvita. Lisää myös pippuria.
Aseta juustotikut nuijitun kanafileen keskelle ja rullaa filee tiiviisti. Kääri ympärille pekonia tiukasti niin, että kanafilee pysyy kiinni. Asettele voideltuun uunivuokaan pekonin sauma puoli alaspäin.
Laita kanarullat uuniin 25 minuutin ajaksi.
Halkileikattu valmis kanarulla |
Kanarullat on todella täyttäviä, joten tarjoile esim salaatin kanssa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti